Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Albert en Patricia via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 12-08-2014 veilig geland! (3)
  • 11-08-2014 Staartje (2)
  • 08-08-2014 Stukje wandelen (0)
  • 07-08-2014 Camping zoeken (0)
  • 06-08-2014 Met z'n vijven in ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 15225 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next

Aantal keer bekeken 179   Aantal reacties 4   Cranbrook, Canada
a A

Goedemorgen....

Goedemorgen,
Tenminste dat is het hier, we hebben lekker buiten ontbeten en koffie gedronken en zijn bezig om de boel klaar te maken om weer te gaan rijden.Ondertussen zitten we weer in Canada en maken plannen hoe we verder gaan. We willen proberen om ergens een plekje te vinden om Hidde te kunnen bellen voor zijn verjaardag maar dat valt niet mee hier, je hebt haast nergens verbinding en anders ligt die door het tijdsverschil straks in bed.Hoe dan ook jullie zien aan de verslagen van Albert wel dat we heel veel zien en meemaken. Het is erg indrukwekkend allemaal en niet weer te geven. ik hoop dat de foto's straks alle beelden weer oproepen. we gaan rijden dus tot de volgende keer. Lucie

Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (4)

28 juli 2014 21:25 | Door: Rieks en Gretha

Goedenavond, uit een droog Assen.De rest van Nederland veel water gehad, wij geen drup, dus water geven.De grens over naar Canada, het volgende avontuur tegemoet.Van de winter met de foto's , de reis nogmaals beleven, Lucie!! Goede reis , groetjes.

28 juli 2014 22:17 | Door: Henk en Rinske

Tjongejonge, wauw ! Wat zien en beleven jullie VEEL ! We herlezen en herlezen en herl..... zo nu en dan -even weer terug naar het begin he -jullie verslagen. Heel mooi om mee te beleven. Het zijn leuke verhalen, uitgebreid, en niet zo maar een krabbeltje. We voelen gewoon dat jullie genieten!! Dat doen wij hier dus ook: genieten van de verhalen. We hebben tot nu toe een prachtige zomer, geen wateroverlast zoals in het zuiden Dus wat het weer betreft is het een beetje gelijk. Canada is misschien wat kouder straks?
En Lucie : je kunt hier natuurlijk prachtige gedichten over maken (maar je hebt daar nu vast geen tijd voor.. ).
Alle goeds toegewenst voor het verdere vervolg. groeten van Henk en Rinske

29 juli 2014 00:46 | Door: Florina

Goede Nacht
Ik sluit me aan bij de twee reacties hierboven. In die zin dat ik enorm geniet van jullie verhalen. Van jullie genieten.
Maar het verschil met de reacties hiervoor: wij zijn vandaag wél de pineut geweest wat betreft het weer: 77mm regen gehad.. Het was kurkdroog, het weiland snakte naar water en zat vol scheuren. Maar zoveel in zo korte tijd (2.5 uur).. Dat is wat over(ge)dreven ;-)

Voor jullie wens ik mooier en droger weer maar dat zit wel goed denk ik zo. Goede reis verder!
Florina

29 juli 2014 09:41 | Door: Sander en Jantje

Dag allemaal.wat een prachtige reis,en dankzij jullie hele mooie reisverslagen,kunnen wij toch een beetje meegenieten. Wij vinden het heel stoer,om zo samen met zo'n grote camper ,een beetje als zigeuners door Canada en Amerika te trekken.nog heel veel mooie avonturen,en een heel goede reis.wij blijven jullie graag volgen. Groeten van Sander en Jantje .